Dækcenter - Dæk til alle behov

Hos VV Auto forhandler vi alle de anerkendte dækmærker. Uanset hvor meget du kører, hvilket køretøj du kører i eller hvilken køreoplevelse du ønsker at opnå, så har vi et dæk der passer til dig.

Vi forhandler alle typer af dæk

  • Personvognsdæk
  • Motorcykeldæk
  • Scooterdæk
  • Dæk til havetraktor og plæneklipper
  • Trailerdæk
  • Varevognsdæk

Det rigtige dæk vil i høj grad afhænge af din kørsel, din type af køretøj og hvilken oplevelse du gerne vil have. Kører du eksempelvis stationcar med hele bilen pakket med børn og bagage, kan et komfortdæk være en god løsning. Hvorimod hvis du kører i en sportslig bil, så kan et performance dæk være et godt bud.

Det rigtige dæk afhænger hermed af dine ønsker, og hvilke dæk der passer bedst til din bil. Hos os får du altid personlig vejledning, så du er sikkert kørende.

En rigtig dækspecialist med verdens største dækproducent i ryggen

Vi er en del af Dækspecialisternes landsforening, som indebærer at vi er opdateret på nyeste viden inden for dæk. Med verdens største dækproducet, Bridgestone, i ryggen betyder det også, at vi er opdateret på nyeste trends og teknologier i branchen. Det vil altså sige, at hvis du får din bil serviceret hos os, er du garanteret at dækservicen er foretaget af en dækspecialist, der har fingeren på pulsen og ved hvad han/hun laver. Det er jo trods alt sikkerhed det drejer sig om. 

Slip for slid og slæb med vores dækhotel

Slip for at slæbe sommer- og vinterhjul frem og tilbage ved hver sæsonskifte, og slip for besværet med selv at opbevare dine hjul. Vi tilbyder at opbevare dine hjul for dig på vores dækhotel. Ring på 59227858 og få en pris.